Kapel op 't Rijsselt
Mettrayweg 25
7211 LC Eefde
0575 - 570521
info@kapeloptrijsselt.nl
     
   

Reserveren losse plaatsen

Prijzen per concert:
Ondanks de eerder genoemde onzekerheden waarmee we dit seizoen (nog) te maken hebben, blijft de prijs voor losse concerten voorlopig gehandhaafd op 20,00 per persoon. Mocht die prijs voorafgaand aan of in de loop van het seizoen (i.v.m. de coronacrisis) onverhoopt moeten worden gewijzigd, dan blijven de reeds gekochte kaarten geldig.
In tegenstelling tot vorige seizoen vragen we bezoekers nu wel om naast vooraf te reserveren ook vooraf te betalen. De bevestiging van de reservering en de ontvangst van het bedrag is dan uw entreebewijs. Hiermee wordt gedrang aan de kassa vermeden. Reserveren kan door het sturen van een mail naar info@kapeloptrijsselt.nl of via 0575 570 521 (ook d.m.v. de voice mail)
Het bedrag van de reservering kan worden betaald door overmaking van het bedrag op bankrekening NL17 RABO 0 322 3439 41.

Annulering van een reservering kan tot 18.00 uur op de vrijdag voorafgaand aan het concert en kan door het sturen van een e-mailbericht of telefonisch. Het betaalde bedrag wordt dan volledig geretourneerd. Bij annulering na genoemd tijdstip kan een ander concert worden uitgekozen. Wel even melden uiteraard. Zowel reserveren als annuleren is kosteloos.

Ook indien u in het bezit bent van een vrijkaartje, of als u jonger bent dan 18 jaar (en dus gratis toegang hebt) vragen we u vooraf te reserveren.
NB: Hebt u vorig seizoen al gereserveerd voor een concert dat nu opnieuw wordt aangeboden dan vragen wij u nu om daarvoor opnieuw te reserveren.

De Nationale Kunst en Cultuur Cadeaukaart is inwisselbaar, maar is bij de Kapel niet te koop. Wilt u het bedrag van de reservering betalen met deze bon, vul dan het nummer op de kaart (het pasje) in op het reserveringsformulier of meld ons dat in een mail.
Met de Podiumcadeaukaart (de digitale opvolger van de Nationale Concert- en Theaterbon) kan alleen worden betaald als voor een Kapel-concert een kaartje wordt gekocht via de Hanzehof in Zutphen. www.hanzehof.nl

U kunt ook een of meer concertkaartjes cadeau doen. Vraag het ons en we maken het voor u in orde.

Privacy statement
Hier leest u het privacy statement van de Kapel op t Rijsselt

Reserveren:
- 14 maart 2021, Pianorecital door het duo Beth & Flo
- 16 mei 2021, Barokensemble The Counterpoints & Friends
- 13 juni 2021, het Babylon strijkkwartet
- 14 februari 2021 26 september 2021 Tango-ensemble Grupo del Sur en zangeres Valeria Mignaco

Wachtlijst
Indien een concert is uitverkocht dan wordt dit vermeld op de website en in de voice-mailboodschap. U kunt zich dan op de wachtlijst laten plaatsen (telefonisch/antwoordapparaat of via de site/e-mail). Komen er plaatsen vrij, dan krijgt u van ons bericht. Dit gaat uiteraard op volgorde van plaatsing op de wachtlijst.

NB: voor concerten die hierboven niet staan genoemd zoals bijv. concerten van of door derden op het Gastvrije Podium, dan kunt u reserveren door een mailtje te zenden aan: info@kapeloptrijsselt.nl.

Om u aan- en af te melden voor de nieuwsbrief klik hier
 

 
     

 
     
   

Ontwerp website Bart Mendelson